fien

Leanheat Manifeston asiakkaaksi

Suomalainen teknologiayritys Leanheat ja viestintätoimisto Manifesto ovat aloittaneet yhteistyön tänä kesänä. Manifeston tehtävänä on Leanheatin tunnettuuden lisääminen Suomessa viestinnän avulla. Myöhemmin yhteistyö voi laajentua muihin maihin.

Leanheatin IoT:tä (Internet of Things) hyödyntävä tekoälyratkaisu valvoo, ohjaa ja optimoi kaukolämmitteisten rakennusten lämpötilaa ja kosteutta. Ratkaisu lisää merkittävästi kiinteistöjen energiatehokuutta, tehostaa kaukolämpöyhtiöiden toimintaa ja luo asukkaille terveellisemmän sisäilmaston. Tavoitteen mukaisesti vuoden 2018 loppuun mennessä Leanheat on asennettu jo 100 000 asuntoon ympäri maailmaa, ja miljoonaan asuntoon vuoteen 2022 mennessä. Tällä hetkellä Leanheat toimii Suomessa, Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Saksassa.

”Leanheat on maailman suurin kaukolämmitteisten rakennusten IoT-ratkaisu ja haluamme kertoa teknologiastamme ja saavutuksistamme laajemmin kumppanimme kautta”, kertoo Leanheatin markkinointijohtaja Hanna Laurila.

Leanheatin perustajina on ympäristöystävällisyyden ja tulevaisuuden teknologian nimiin vannovia asiantuntijoita. Toimitusjohtajana toimii Jukka Aho ja yrityksen strateginen kumppani ja osaomistaja on tanskalainen Danfoss.

Lisätietoja:

Taina Kaitala

Teknologiaviestintäkonsultti

+358 50 372 3406

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120