fien

Webinaari: Miten tehdään nuoriin vetoavaa somemarkkinointia?

Nuorten tavoittaminen sosiaalisessa mediassa voi olla haastavaa. Nuorille suunnatussa somemarkkinoinnissa tulee ottaa huomioon useita eri asioita – tietyt kanavat toimivat toisia paremmin ja esimerkiksi kohdentaminen ei onnistu samalla tavoin kuin aikuisille. Nuorten huomiota voi olla myös vaikeampi kiinnittää jatkuvan sisältötulvan keskellä. Nuoret ovat hyvin tarkkoja käytetystä kielestä ja markkinoinnin tyylistä.

Järjestämme keskiviikkona 29. toukokuuta 2024 klo 9–10 webinaarin nuorille markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Tutustumme aiheeseen kahden viimeaikaisen asiakastyön kautta: kerromme Vantaan ammattiopisto Varialle tehdystä yhteishakukampanjasta sekä Syöpäjärjestöille toteutetusta sähkösavukkeiden käyttöä ehkäisevästä Älä ole koekaniini -kampanjasta. Jaamme myös vinkkejä toimivaan nuorille suunnattuun somekampanjaan.

Ilmoittaudu webinaariin täällä maanantaihin 27. toukokuuta mennessä. Liity myös uutiskirjelistallemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumista!

Lisätietoja:

Mikko Koistinen

Partneri

+358 40 565 5564