fien

Sarianna Sammalisto Hasanilta Manifeston riveihin

Vuoden alussa Manifesto kasvoi jälleen uudella osaajalla, kun Sarianna Sammalisto (ETM) aloitti Manifestossa vanhempana viestintäkonsulttina.

Manifestolle Sarianna siirtyi Hasan & Partnersilta, jossa hän toimi useamman vuoden viestinnän konsultoinnin parissa. Vahvan konsulttitaustan omaavalle Sariannalle Manifesto on kolmas viestintätoimistopesti. Lisäksi hän on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän tekijänä it-alan yrityksessä sekä B2B-tapahtumien tuottamisen ja markkinoinnin parissa.

Sarianna on rohkea generalisti, jolla on ehtymätön tiedonjano. Hän kertoo intohimokseen monimutkaisten aiheiden ymmärrettäväksi tekemisen, idearikkauden sekä multitaskaamisen. 

“Olen laajasti kiinnostunut asioista ja ilmiöistä, jonka takia olenkin ilokseni päässyt kartuttamaan viestinnän osaamistani laajasti eri toimialoilta ja erilaisten viestintäprojektien parissa. Manifestossa minua houkutteli mahdollisuus päästä terävöittämään omaa osaamistani ja työskentelemään alan huippujen kanssa. Odotan innolla, mitä vuosi 2021 Manifestolla tuo tullessaan”, Sarianna kertoo. 

Manifestossa Sarianna tulee työskentelemään laajasti eri asiakkuuksien parissa.  

Meillä on Manifestossa hyvä vauhti päällä tällä hetkellä, joten tarvitsimme Sariannan kaltaisen kokeneen ja monipuolisen viestintäammattilaisen tiimiimme. Ja Manifeston rekryperiaatteena on palkata vain mukavia tyyppejä työkavereiksi kriteeri täyttyi kirkkaasti myös Sariannan kohdalla”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.  

Manifeston myyntikate vuonna 2020 kasvoi lähes 10 prosenttia 1,26 miljoonaan euroon.  Manifestolaisia on tällä hetkellä 19 ja he työskentelevät yritysviestinnän, markkinointiviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilla.

Lisätietoja:

Sarianna Sammalisto

Vanhempi viestintäkonsultti

+358 40 8600 255

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120