fien

Kansainvälinen viestintä

IPREX

Manifesto on IPREX-viestintätoimistoverkoston Suomen edustaja. Vuonna 1983 perustettu IPREX on yksi maailman suurimmista itsenäisten viestintätoimistojen muodostamista PR-verkostoista. Asiakas saa kauttamme viestintäpalveluja kaikilla mantereilla noin 70 maassa.

Olemme olleet IPREX:in jäsen 10 vuoden ajan ja auttaneet verkoston kautta useita suomalaisia yrityksiä viestinnässä eri puolilla maailmaa, niin Kiinassa, USA:ssa kuin Euroopassakin. Meillä on vuosien aikana kehittynyt pitkälle hiotut ja käytännön testaamat yhteistyöprosessit ja keskinäinen luottamus verkoston toimistojen kanssa. Meidän on siksi helppo ohjata suomalainen asiakkaamme kumppaneidemme hoiviin eri maissa.

Fipra

Euroopan johtavan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erikoistuneen FIPRA-verkoston kautta asiakkaamme saavat yhteydet poliittisiin päättäjiin ja virkamiehiin yli 50 maassa.

Kokeneet yhteiskuntasuhteiden konsulttimme ovat jo 20 vuoden ajan toteuttaneet lukuisille suomalaisille yrityksille yhteiskuntasuhteiden hankkeita eri puolilla maailmaa. Asiakkaidemme käytössä on koko Fipra-verkoston yhteiskunnallinen osaaminen kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120

Ilari Marzano

Johtaja, yhteiskuntasuhteet

+358 40 731 2336