fien

Kansainvälinen viestintä

IPREX

Manifesto on IPREX-viestintätoimistoverkoston Suomen edustaja. IPREX on yksi maailman suurimmista itsenäisten viestintätoimistojen muodostamista verkostoista. Asiakas saa kauttamme viestintäpalveluja kaikilla mantereilla.

Olemme jo yli 10 vuoden ajan auttaneet verkoston kautta lukuisia suomalaisia yrityksiä viestinnässä eri puolilla maailmaa, niin Kiinassa, USA:ssa kuin Euroopassakin. Meillä on vuosien aikana kehittyneet pitkälle hiotut ja käytännön testaamat yhteistyöprosessit ja keskinäinen luottamus verkoston toimistojen kanssa. Voimme siksi luottavaisin mielin ohjata suomalaisen asiakkaamme kumppaneidemme hoiviin eri maissa.

FIPRA

Euroopan johtavan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erikoistuneen FIPRA-verkoston kautta asiakkaamme saavat yhteydet poliittisiin päättäjiin ja virkamiehiin yli 50 maassa.

Kokeneet yhteiskuntasuhteiden konsulttimme ovat jo 25 vuoden ajan toteuttaneet lukuisille suomalaisille yrityksille yhteiskuntasuhteiden hankkeita eri puolilla maailmaa. Asiakkaidemme käytössä on koko Fipra-verkoston yhteiskunnallinen osaaminen kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120

Ilari Marzano

Johtaja, yhteiskuntasuhteet

+358 40 731 2336