fien

Miltä näyttää hygge vuonna 2023? Lähde mukaan Manifesto Showroomin Pressipäiviin 15.–16. marraskuuta 2022

Manifesto Showroomin syksyn Pressipäivät järjestetään 15.–16. marraskuuta. Showroomimme täyttyy hyvään arkeen satsaavista uusista ja jo aiemmin tutuista brändeistä. Vielä ehdit varata esittelypaikkasi Pressipäiville!

Pimenevä vuodenaika merkitsee tunnelmoinnin lisäksi hyvinvoinnista huolehtimista, läheisten kanssa vietettyä aikaa ja arjessa rentoutumista. Miltä näyttää sinun hyggesi?​ Marraskuun Pressipäivillä Showroomiimme on koottu mielenkiintoisia hyvinvointiin ja lempeään arkeen inspiroivia brändejä.

Manifeston Pressipäivät tavoittavat tyypillisesti yli 80 somevaikuttajaa ja median edustajaa. Kutsulista räätälöidään aina esillä olevien brändien mukaan. Tapahtuma järjestetään ajanvarausperusteisesti Manifeston tiloissa Kampin Autotalon penthousessa 12. kerroksessa osoitteessa Salomonkatu 17 B, Helsinki.

Varaa paikka Pressipäiviltä edustamallesi brändille viimeistään 31.10. mennessä!

Manifesto Showroom on brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka Helsingin kattojen yllä. Olemme erikoistuneet lifestyle-brändien laaja-alaiseen promootioon ruoasta ja juomasta aina kodin sisustamiseen ja elektroniikkaan. Vuonna 2021 lanseerasimme uuden digitaalisen showroomin. Digitaalinen showroom tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen verkossa ja se helpottaa toimittajien ja somevaikuttajien asiointia ja kommunikointia sekä tarjoaa inspiraatiota sisällöntuottajien työhön.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926