fien

Manifeston partneri Mikko Koistinen Finnish Comms Awards -kilpailun tuomaristoon

Manifeston partneri Mikko Koistinen on kutsuttu Marketing Finlandin järjestämän Finnish Comms Awardsin tuomariksi. Vuosittain järjestettävä kilpailu nostaa esille ja palkitsee parhaita kotimaisia viestintätöitä. Mikolla on noin 25 vuoden kokemus viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävistä.

 ”On hienoa päästä mukaan arvioimaan suomalaisten viestintätöiden parhaimmistoa. Olen työurani aikana osallistunut lukuisiin, erilaisiin tarjouskilpailuihin, ja on jännittävää olla vaihteeksi pöydän toisella puolella arvioimassa kilpailutöitä”, Mikko Koistinen sanoo.

Mikko on työskennellyt Manifestossa yrityksen perustamisesta vuodesta 2000. Sitä ennen hän työskenteli AS-Grey -konsernissa, ja aiemmin mm. Helsingin yliopistossa ja opetusministeriössä.

”Pitkä ura toimistomaailmassa on tutustuttanut lukuisiin erilaisiin yrityksiin ja muihin organisaatioihin sekä eri toimialoihin. Onnistunut viestintäyhteistyö edellyttää ymmärrystä yhteiskunnasta, luovuutta sekä sitoutumista ja hyvää vuorovaikutusta sekä toimistolta että asiakkaalta.”

Lue lisää Finnish Comms Awards 2022 -kilpailusta.

Lisätietoja:

Mikko Koistinen

Partneri

+358 40 565 5564