fien

Kesäduuni pulkassa – syksyn harjoittelu hukassa?

Manifestossa on nyt auki työharjoittelijan paikka syksylle 2019. Harjoittelujakso alkaa syyskuussa ja päättyy vuoden vaihteeseen. Aloitusajankohdasta ja kestosta on myös mahdollista sopia hakijakohtaisesti. Työharjoittelu on kokopäiväinen, mutta tarvittaessa joustamme mm. harjoittelijan opintojen kohdalla. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa 1 211 euroa kuukaudessa.

Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti toimiston päivittäiseen työntekoon sekä asiakastyöhön. Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön Helsingin keskustassa Kampin Autotalossa. Harjoittelujakson jälkeen olet päässyt kokeilemaan siipiäsi viestinnän saralla kokeneempien kollegoiden tukemana.

Voit olla etsimämme työharjoittelija, jos olet ripeä, innokas ja aloitekykyinen. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja ja tartut ennakkoluulottomasti myös sinulle täysin uusiin tehtäviin. Olet opiskellut viestintää ja/tai markkinointia ja olet hyvä kirjoittamaan suomen kielisiä tekstejä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen – tai miksei ruotsin kielenkin – on iso plussa.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, miksi viestintä ja viestintätoimistotyö on juuri sinun juttusi. Odotamme vapaamuotoista hakemustasi ja CV:tä osoitteessa rekry@manifesto.fi.

EDIT: Syksyn 2019 harjoittelijahaku on päättynyt. Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Manifestossa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@manifesto.fi.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120