fien

Haemme Manifestoon näkemyksellistä someosaajaa

Suhtaudutko intohimoisesti digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin trendeihin ja ilmiöihin? Tunnetko somekanavat kuin omat taskusi ja oletko ilmiömäinen digisisältöjen tuottaja ja tarinankertoja? Etsimme avoimeen ja kannustavaan työyhteisöömme uutta digitiimin jäsentä, jonka tehtävänä on asiakkaidemme somekanavien monipuolinen ja tavoitteellinen kehittäminen. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka on Helsinki.

Haemme Manifeston valloittavaan työyhteisöön digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin osaajaa vastaamaan asiakkaidemme somepresenssin kehittämisestä. Työ sisältää strategista suunnittelua, konseptien ja kampanjoiden ideointia, monipuolista sisällöntuotantoa sekä kanavien jatkuvaa kehittämistä datan pohjalta.

Viestinnällisen osaamisen ohella arvostamme kokemusta hakusanamainonnasta ja sen työkaluista sekä mainonnasta sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Tiktok, jne.). Mahdollisesti olet aiemmissa työtehtävissäsi käyttänyt Google Analyticsiä tai muita analytiikkajärjestelmiä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus sosiaalisen median parista. Tyyppinä olet ennakkoluuloton, rohkea ja idearikas, ja kiinnostunut kaikesta uudesta ainakin silloin, kun puhutaan sometrendeistä. Joukkuepelitaito on välttämätön ja maailmaa katsot positiivisuuden kautta.

Tueksesi saat joukon rautaisia viestinnän ammattilaisia sekä johtavia kansainvälisiä ja kotimaisia yritysbrändejä ja organisaatioita, joiden parissa pääset kehittymään sekä kokemaan onnistumisia ja luomaan uutta. Lisäksi tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja -tilat, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Manifestossa voit kehittyä myös omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Odotamme sinulta

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta digitaalisesta viestinnästä
 • Vahvaa osaamista monipuolisesta sisällöntuotannosta somekanaviin, somekonseptien ja -kampanjoiden ideoimisesta ja toteuttamisesta sekä somekanavien strategisesta kehittämisestä datan pohjalta
 • Kokemusta sisällönhallintajärjestelmien käytöstä (esim. HubSpot tai Sprout Social)
 • Oma-aloitteisuutta, vastuunkantoa ja asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle

 • Työpaikan kasvavassa ja kokeneessa viestintätoimistossa
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä
 • Upean penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa

Lue lisää yrityskulttuuriamme ohjaavista hyveistä tästä!

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 27.3.2022 mennessä osoitteeseen rekry@manifesto.fi. Liitä hakemukseesi myös relevantteja työnäytteitä tai linkki digiportfolioosi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120