fien

Hae Manifestoon harjoittelijaksi – kevään 2022 harjoittelupaikka on nyt haettavissa!

Manifestossa on nyt auki viestinnän harjoittelijan paikka keväälle 2022. Harjoittelujakso alkaa tammikuussa ja päättyy kesään tai kesän jälkeen. Aloitusajankohdasta ja kestosta on myös mahdollista sopia hakijakohtaisesti. Työharjoittelu on kokopäiväinen, mutta tarvittaessa joustamme mm. harjoittelijan opintojen kohdalla. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa 1 252 euroa kuukaudessa.

Harjoittelijana suoritat Manifeston harjoittelijaohjelman, jonka puitteissa tutustut kattavasti viestintätoimistotyön ja viestinnän eri osa-alueisiin. Samoin osallistut viestintätoimiston päivittäiseen työntekoon sekä asiakastyöhön, mm. asiakkaidemme somekanavien sisältöjen ideoimiseen ja tuotantoon.

Etsimämme työharjoittelija on ripeä, innokas ja aloitekykyinen. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut ja rohkea tiimipelaaja ja tartut ennakkoluulottomasti myös sinulle täysin uusiin tehtäviin. Opiskelet viestintää ja/tai markkinointia ja olet hyvä kirjoittamaan suomenkielisiä tekstejä. Olet kiinnostunut somesta ja sen ilmiöistä, ja olet aikaisemmin ehkä jopa osallistunut yrityksen tai yhteisön somekanavien sisällöntuotantoon. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen – tai miksei ruotsin kielenkin – on iso plussa.

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön Helsingin keskustassa Kampin Autotalossa. Näin korona-aikana työskentelemme hybridimallin mukaisesti osa toimistolla ja osa etätöissä kotona, johon tarjoamme toimivat työkalut.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, miksi viestintä ja viestintätoimistotyö on juuri sinun juttusi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@manifesto.fi 30.11.2021 mennessä.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120