fien

Hae Manifestoon harjoittelijaksi kevääksi 2023!

Manifestossa on auki viestinnän harjoittelijan paikka keväälle 2023. Harjoittelujakso alkaa tammikuussa ja kestää kuusi kuukautta. Aloitusajankohdasta ja kestosta on myös mahdollista sopia hakijakohtaisesti. Työharjoittelu on kokopäiväinen, mutta tarvittaessa joustamme esimerkiksi harjoittelijan opintojen kohdalla. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa 1 252 euroa kuukaudessa.

Harjoittelijana suoritat Manifeston harjoittelijaohjelman, jonka puitteissa tutustut kattavasti viestintätoimistotyön ja viestinnän eri osa-alueisiin. Samoin osallistut viestintätoimiston päivittäiseen työntekoon sekä asiakastyöhön, mm. asiakkaidemme somekanavien sisältöjen ideoimiseen ja tuotantoon.

Etsimämme työharjoittelija on ripeä, innokas ja aloitekykyinen. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut ja rohkea tiimipelaaja ja tartut ennakkoluulottomasti myös sinulle täysin uusiin tehtäviin. Opiskelet viestintää ja/tai markkinointia ja olet hyvä kirjoittamaan suomenkielisiä tekstejä. Olet kiinnostunut somesta ja sen ilmiöistä, ja tuotat näppärästi somekanaviin soveltuvaa sisältöä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen – tai miksei ruotsin kielenkin – on iso plussa.

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön Helsingin keskustassa Kampin Autotalossa. Työn voi suorittaa osittain myös etätyönä, johon tarjoamme toimivat työkalut.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, miksi viestintä ja viestintätoimistotyö on juuri sinun juttusi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@manifesto.fi 18.11.2022 mennessä.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120