fien

Eva Solo, Evoke ja Haba valitsivat Manifesto Showroomin kumppanikseen

Manifesto Showroom aloittaa kevätkauden 2021 näyttävästi, kun Showroomin brändikattaus laajentuu jälleen. Maaliskuusta alkaen edustamiamme uusia brändejä ovat Eva Solo, Evoke ja Haba.

Eva Solo

Eva Solo on tanskalainen perheyritys, jonka tuotteissa yhdistyvät tarkoin harkitut materiaalit, kaunis muotoilu ja toiminnallisuus. Designfilosofiaa on jo vuosikymmenien ajan ohjannut ilmaus ”kyllä, mutta…”, joka viittaa innovatiivisuuteen ja haluun tarjota tuotteiden käyttäjille jotain erityistä ja yllättävää. Eva Solo on kasvanut moderniksi ja innovatiiviseksi designtoimijaksi, jonka tuotteita myydään lähes kaikkialla maailmassa.

Manifesto Showroomissa Eva Solo esittelee uutta Spring 2021 -mallistoa, jossa nähdään keväisen raikkaita ja funktionaalisia tuotteita kotiin. Eva Solon värit keväälle 2021 on pirteä sitruunankeltainen ja lämmin harmaa.

Evoke

Evoke on kotimainen elintarvikealan yritys, jonka tarina alkoi vuonna 2014. Evoke valmistaa ja maahantuo luonnollisia välipala- ja urheilutuotteita ja tuotevalikoima keskittyy vahvasti luomuun ja funktionaalisiin elintarvikkeisiin. Evoken tavoitteena on parantaa kaikkien päivää herkullisilla ja terveellisillä ruoilla ja juomilla.

Manifesto Showroomista löytyy Humblen kylmäpuristettuja smoothieita sekä luomuteetä Higher Livingiltä ja funktionaalisia teejuomia Dr. Stuartsilta. Tervetuloa hakemaan maistiaisia!

Haba

Asiakkaamme Tevella vahvistaa Showroom-näkyvyyttään uudella brändillä. Haban lelujen ja pelien suunnittelussa innovatiivisuus on avainasemassa, ja moni peleistä on palkittu kilpailuissa Suomessa ja maailmalla.

Lapsiperheiden suosikki Haba Timanttiponit pilvien pinoamispeli sekä valikoima muita Haban pelejä ja leluja on nyt esillä Showroomissa!

Vallitsevassa poikkeusajassa tapaamisesta on sovittava etukäteen. Voit varata joko fyysisen tapaamisen Showroomillamme tai virtuaalisen videotapaamisen. Tervetuloa tutustumaan!

Myös tutut brändit yhä Showroomissa

Edellä mainittujen lisäksi Manifeston Showroomista löytyy myös japanilainen sisustusbrändi Yamazaki, valaisimia ja älylamppuja LEDVANCElta, kuluttajaelektroniikkaa Lenovolta sekä Tevellan lastenlelubrändi Hape.

Manifesto Showroom on Kampin Autotalon penthousessa sijaitseva brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka, jossa vaikuttajat ja toimittajat hakevat ideoita ja inspiraatiota esillä olevien asiakkaiden tuotteista ja palveluista.

Koronainfo

Jotta toimistollemme ja Showroomillemme olisi aina turvallista tulla, pidämme erityistä huolta korkeasta hygieniatasosta. Suosittelemme käsien pesua heti saapuessa, jonka lisäksi tarjolla on käsidesiä. Tarjoamme myös kasvomaskit vieraidemme käyttöön ja suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä.

Olethan yhteydessä, jos olet yhtään flunssainen tai sinulla on muita koronaan viittaavia oireita! Voimme muuttaa fyysisen tapaamisen virtuaaliseksi videotapaamiseksi tai sopia uudesta ajankohdasta, kun olet tervehtynyt.

Lisätietoja:

Lilli Lehkosuo

Showroom Coordinator

Opintovapaalla