fien

Viestintäkumppanuus myynnin ajurina

Arvostettu elektroniikkabrändi Sony panostaa vahvasti viestintään Pohjoismaissa. Manifesto on toiminut Sonyn viestintäkumppanina Suomessa vuodesta 2012 alkaen. Tehtävänämme on tukea Sonyn brändiä ja tuotteiden myyntiä media- ja bloggaajasuhteiden sekä tuoteviestinnän keinoin.

Sony Nordicin viestintää johdetaan Tanskasta. Manifesto vastaa konseptien toteuttamisesta sekä mediasuhteista Suomessa televisioiden ja muiden audiovisuaalisten tuotteiden, kameroiden, tablettien, mp3-soittimien ja tietokoneiden osalta.

Tavoitteenamme on luoda Sonylle näkyvyyttä brändiä ja myyntiä tukevissa medioissa esimerkiksi artikkelien sekä tuotetestien ja -uutisten avulla. Ideoimme lisäksi tuotenäkyvyyttä uutuustuotteiden ympärille sekä tuotesijoittelumahdollisuuksia medioiden ja kumppaneiden kanssa.

Yhteistyömme aikana Sonyn mediaosumien määrä ja laatu on kasvanut merkittävästi, ja olemme lisäksi luoneet toimivat suhteet bloggaajiin. Esimerkiksi kesällä 2013 kutsuimme kaksi suomalaisbloggaajaa raportoimaan Sonyn vieraina Roskilde-festivaalien muotitrendeistä. Festaritarinat ja -kuvat saivat bloggaajien omien kanavien lisäksi runsaasti näkyvyyttä myös Sony Nordicin Facebook-sivulla.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926