fien

Valtteri Bottas mukana videokampanjassa: ”Olen ylpeä suomalaisesta koulusta”

Viestintäkonsultti taipuu myös videotuotantoon. Manifeston Epson-tiimi sai mahdollisuuden osallistua mielenkiintoiseen projektiin, kun Epsonin ja Mercedes-AMG Petronas Motorsportin uusittu kansainvälinen yhteistyösopimus toi formulakuski Valtteri Bottaksen Nastolaan vierailulle vanhaan kouluunsa. Samalla tehtiin suomalaisen koulutuksen vahvuuksia esiintuova video.

Kansainvälisin voimin toteutettu videoprojekti vaati monenlaista viestintäosaamista perinteisestä mediaviestinnästä ja tuotantoyhtiöneuvotteluista käsikirjoituksessa auttamiseen, lakikoukeroiden selvittämiseen ja kuvauksen teknisen toteutuksen järjestelyihin.

#FinnishClass -video tuo esiin suomalaisen perusopetuksen laatua ja sitä, kuinka maailman suurin projektorivalmistaja Epson tukee osallistavaa pedagogiikkaa luokkahuoneessa. Epson uskoo, että uuden sukupolven opiskelijoiden motivoiminen ja sitouttaminen edellyttää vuorovaikutteisuuden ja yhteistyön lisäämistä oppimisympäristössä, mikä on suorassa linjassa suomalaisen opetussuunnitelman kanssa. Epsonin interaktiivisten projektoreiden markkinaosuus onkin Suomessa 57% suurempi kuin globaalisti.

Manifeston Epson-tiimi ja Valtteri Bottas kokivat videoprojektin antoisana ja mukavana. #FinnishClass-video on nähtävillä Epsonin Youtube-sivulla. Tätä suomenkielistä versiota on katsottu tubessa noin 6 000 kertaa, englanninkielisiä versioita noin 38 000 kertaa ja espanjan- ja puolankielisiäkin videoita satoja kertoja. Teaser-video sai yli 10 000 katsomiskertaa.

Katso myös behind the scenes -video Youtubesta!

Lisätietoja:

Taina Kaitala

Teknologiaviestintäkonsultti

+358 50 372 3406