fien

Marikki Perhiö Manifeston graafiseksi suunnittelijaksi

Kesän alussa sain mielettömän puhelun, kun olin mökkiprojektin keskellä ostamassa huonekaluja – minulle olisi työ tarjolla Manifestossa! Tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta, vähän jännittävältä ja tietenkin otin sen innolla vastaan. Kesä meni hujauksessa ja pian koittikin elokuu ja uudet haasteet.

Mie olen Marikki, Manifeston uusi graafinen suunnittelija. Ennen Manifestoa olin vuoden verran matkapuhelinvalmistaja Oneplussan in-house -graafikkona osana Euroopan markkinointitiimiä.

Vaikka työ tarjosi rutkasti haasteita ja rutiineja, kaipasin takaisin toimistomaailmaan. Pääsen parhaiten elementtiini, kun voin työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa ja pureutua heidän haasteisiin ja tarpeisiin.

Viestintätoimistomaailma ei ollut minulle lainkaan uusi, sillä ennen edellistä työtäni toimin reilut kolme vuotta Republic of Communicationissa graafisena suunnittelijana. Pääsin siellä ollessani mukaan niin suuriin kuin pienempiin projekteihin. Työskentelin muun muassa Huawein, VR:n ja Telian parissa.

Minua kiehtoo viestintätoimiston mahdollisuudet ja käytännönläheisyys. Pidän isojen kokonaisuuksien suunnittelusta ja siitä, miten ilme kulkee eri vaiheiden läpi muovautuen tarpeiden mukaan. Ammennan inspiraationi luonnosta, arkisista tilanteista ja suuresta innostuksestani elokuviin.

Olen ollut mukana luomassa yritysilmeitä ja jalkauttamassa niitä eri kanaviin kuten printtiin, digiin ja someen. Olen suunnitellut kampanjailmeitä ja vastannut materiaalin tuotannosta kuten bannereista, ulkomainonnasta ja kampanjasivuista. Olen tehnyt lukuisia erilaisia viestintää tukevia aineistoja kuten strategiakuvituksia, infograafeja ja erilaisia presentaatioita.

Graafisen suunnittelun lisäksi olen intohimoinen kuvittaja ja toivon pääseväni hyödyntämään taitojani myös sillä saralta.

Odotan innolla, että pääsen laajentamaan Manifeston palveluntarjontaa visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun saralla.

On ollut ilo tutustua uusiin kollegoihini ja minut on otettu todella lämpimästi vastaan.

Lisätietoja:

Marikki Perhiö

Graafinen suunnittelija

+358 50 406 3881

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120