fien

Viron suurin viestintätoimisto Manifeston kumppaniksi

Manifesto on saanut uuden kumppanitoimiston Virossa, kun Viron suurin yhteiskuntasuhteisiin ja viestintään keskittynyt konsulttiyritys Meta Advisory Group liittyi globaalin IPREX-viestintätoimistoverkoston jäseneksi. Manifesto edustaa IPREX-verkostoa Suomessa. Meta Advisory Groupilla on toimistot myös Latviassa ja Liettuassa.

Andreas Kaju ja Ott Lumi perustivat Meta Advisory Groupin vuonna 2009. Se tarjoaa asiakkaille markkinoinnin ja viestinnän sekä yhteiskuntasuhteiden palveluja. Yhtiöllä on toimistot Viron lisäksi myös Latviassa ja Liettuassa. Vuonna 2018 Meta Advisory Group palkittiin Vuoden Viestintätoimistona Virossa. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Coca-Cola, Bayer, Microsoft, Uber ja McDonald’s. Meta Advisory Groupin liikevaihto oli vuonna 2018 1,15 MEUR ja sen palveluksessa on 11 viestinnän ammattilaista.

“Viimeisen kymmenen vuoden aikana Meta Advisory Group on vakiinnuttanut asemansa johtavana yhteiskuntasuhteisiin ja viestintään keskittyneenä konsulttitoimistona Virossa ja Baltian maissa. Odotamme innolla yhteistyötä IPREX-toimistojen kanssa tukeaksemme sekä virolaisten yritysten kansainvälistymistä että kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintaa Baltian alueella. Erityisesti Pohjoismaat ja Itämeren alue muodostavat meille keskeisen markkinan, jolla tavoittelemme kasvua yhdessä IPREX-toimistojen, kuten Manifeston, kanssa”, sanoo Meta Advisory Groupin toinen perustaja ja partneri Andreas Kaju.

”Meta Advisory Groupin asema Viron ja koko Baltian markkinassa erottaa heidät muista toimijoista. Heidän kokemuksensa yhteiskuntasuhteissa ja viestinnässä on vaikuttavaa. Voimme nyt entisestään tiivistää yhteistyötä Pohjoismaiden ja Baltian maiden IPREX-toimistojen kesken ja tarjota asiakkaille palveluja kaikkialla Itämeren alueella. Manifesto ja Meta Advisory Group tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä asiakasrintamalla niin yhteiskuntasuhteiden kuin viestinnänkin alueilla”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen, joka johtaa tällä hetkellä myös IPREX-verkoston EMEA-toimintoja.

IPREX-verkostoon kuuluu 110 toimistoa, joiden palveluksessa on noin 1 600 työntekijää. Toimistojen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 420 miljoonaa USA:n dollaria. Manifesto on ollut IPREXin jäsen vuodesta 2009.

Manifeston vuoden 2019 myyntikate tulee olemaan noin 1,1 MEUR ja sen palveluksessa on 14 viestinnän osaajaa. Manifeston asiakkaita ovat muun muassa Facebook, Sony, AWS, Solita, Vantaan kaupunki ja Luhta Sportswear.

Lisätietoja:

Andreas Kaju
partneri, Meta Advisory Group
p. +372 53 313 104
andreas.kaju@metaadvisory.ee

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120