fien

Viestinnän harjoittelijana Manifestossa

Nimeni on Karoliina Tikki ja aloitin työharjoitteluni Manifestossa tammikuussa 2019. Opiskelen Metropolian ammattikorkeakoulussa markkinointia, ja opintojen loppuvaiheeseen kuuluu puolen vuoden harjoittelujakso yrityksessä. Opiskelujen aikana olen kokenut mahtavia juttuja ja oppinut paljon käytännönläheisiä asioita markkinoinnista. Vaihtovuoteni Iso-Britanniassa syvensi osaamistani markkinoinnista ja selkeytti unelmiani työuraani kohtaan.

Viimeisen vuoden aikana minulle on herännyt kiinnostus ympäristöasioita kohtaan, erityisesti miten yritykset kantavat vastuuta ympäristöstä. Monet yritykset ovat liiketoiminnassaan ottaneet huomioon ekologisuuden, mutta se ei aina näy kuluttajille. Pohdin, miksi jotkut yritykset eivät viesti kuluttajilleen ympäristövastuustaan. Ympäristöongelmat kuitenkin mietityttävät monia ja ne ovat vahvasti esillä mediassa.

Lähdin etsimään harjoittelupaikkaani tämä kysymys mielessä. Haluan auttaa yrityksiä kirkastamaan viestejään ja miettimään, millainen viestin sisältö on tärkeää kohderyhmille.

Harjoittelun aikana odotan pääseväni näkemään viestinnän maailmaa ja vertaamaan, miten se eroaa esimerkiksi sosiaalisen median markkinoinnista. Haluan kokea viestinnän tärkeyden, jakaa omia ideoitani ja auttaa kirkastamaan yritysten ydinviestejä. Parasta on se, että pääsee näkemään, miten yrityksen liiketoiminta kehittyy markkinoinnin ja viestinnän avulla. Tavoitteeni harjoittelun suhteen on kehittää itseäni viestinnässä ja oppia uusia taitoja mm. sisällöntuotannossa.

Tulevaisuuden tavoitteeni on kehittyä markkinoinnin huippuosaajaksi ja menestyä urallani. Minulle on myös tärkeää tehdä hyvää markkinoinnin avulla. Toivon pääseväni mukaan projekteihin, joissa edistetään yhteiskunnan hyvinvointia ja viestitään kuluttajille arvoa tuottavaa sisältöä.

 

Lisätietoja:

Karoliina Tikki

Viestintäharjoittelija

+358 40 414 1897