fien

Veera Hautamäki aloitti harjoittelijana Manifestossa

Olen Veera Hautamäki ja aloitin Manifestolla viestintäharjoittelijana elokuussa. Valmistun talvella markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi, ja olen opiskellut myös Helsinki Design Schoolissa muodin markkinointia.

Opiskeluaikana olen työskennellyt muun muassa finanssialan viestinnän ja markkinoinnin parissa sekä viestintätoimisto Ahjossa. Olen kiinnostunut erityisesti kuluttaja- ja vaikuttajaviestinnästä, mikä myös Manifestossa herätti huomioni. Koronakriisin keskellä uusien töiden hakeminen oli melko vaikeaa, ja siksi en olisi voinut olla tyytyväisempi, kun sain tietää saaneeni paikan juuri Manifestosta.

Töihin saavuin elokuussa kynä teroitettuna, ja hyvä niin – vajaan kahden kuukauden aikana olen päässyt tekemään paljon. Asiakasprojekteissa työskentely on tuonut tusinoittain onnistumisen tunteita ja päivittäisiin raportteihin on muodostunut selkeä rutiini. Olen päässyt haastamaan itseäni ja ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa tehtävissä.

Odotan innolla myös tulevia kuukausia, sillä luvassa on varmasti vielä paljon uutta. Tahdon oppia viestinnästä monipuolisesti ja syventää ammattitaitoani entisestään. Onnekseni saan ammentaa tietoa parhailta – Manifestolla on erittäin ammattitaitoisia asiantuntijoita, ja olen hyvin iloinen saadessani olla osa lämmintä ja kannustavaa porukkaa.

Kirjoittaja:

Veera Hautamäki

Junior-viestintäkonsultti

+358 50 360 5533