fien

Varaa brändillesi paikka Manifesto Showroomin pressipäiviltä 23.–24.11.2021

Manifesto Showroomin syksyn pressipäiviä vietetään itsensä hemmottelun merkeissä tiistaina 23. ja keskiviikkona 24. marraskuuta klo 8–14. Olemme kokoamassa vieraillemme huikean kattauksen brändejä arjen piristämiseen sekä hemmotteluun kaikilla aisteilla. Haluatko edustamasi tuotteen tai palvelun mukaan pressipäiville?

Manifesto Showroomin marraskuun pressipäivillä nautitaan tunnelmallisesta vuodenajasta mielenkiintoisten tuotteiden ja herkullisen brunssin parissa. Showroom-vieraamme pääsevät tutustumaan esillä olevien brändien inspiroiviin uutuuksiin niin sisustamisen, elektroniikan, hyvän ruoan kuin hyvinvoinnin saralta. Lisäksi vieraat saavat kotiin vietäväksi Goodie Bagin, joka sisältää valikoiman esillä olevia tuotteita mukaan kotiin kokeiltavaksi.

Pressipäivät tavoittavat tyypillisesti noin 70 somevaikuttajaa ja median edustajaa. Kutsulista räätälöidään aina esillä olevien brändien mukaan. Tapahtuma järjestetään koronaturvallisesti Manifeston tiloissa Kampin Autotalon penthousessa 12. kerroksessa osoitteessa Salomonkatu 17 B, Helsinki.

Varaa paikka pressipäiviltä edustamallesi brändille viimeistään pe 5.11. mennessä!

Manifesto Showroom on brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka Helsingin kattojen yllä. Olemme erikoistuneet lifestyle-brändien laaja-alaiseen promoamiseen ruoasta ja juomasta aina kodin sisustamiseen ja elektroniikkaan. Kesällä 2021 lanseerasimme uuden digitaalisen showroomin. Digitaalinen showroom tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen verkossa ja se helpottaa toimittajien ja somevaikuttajien asiointia ja kommunikointia sekä tarjoaa inspiraatiota sisällöntuottajien työhön.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926