fien

Uusia brändejä Manifesto Showroomissa

Manifesto Showroomin brändikattaus laajenee, kun Metsien Suomi, Gold&Green sekä LEDVANCE valitsivat Manifeston kumppanikseen. Varaa nyt joko fyysinen tapaaminen Showroomissamme tai virtuaalinen videotapaaminen! Tervetuloa tutustumaan uutuustuotteisiin!

Metsien Suomi

Metsien Suomi -hankkeen tavoitteena on muistuttaa suomalaisia, miten tärkeä metsä meille kaikille on, päivittää mielikuvaa siitä, mitä moderni metsän hyödyntäminen parhaimmillaan voi olla ja mitä kaikkea puusta voi valmistaa. Metsä on mukana lähes kaikessa mitä suomalaiset tekevät, ristiäisissä, rippijuhlissa, valmistujaisissa, häissä – myös lomilla, tapahtumissa ja vapaa-ajassa on aina metsää mukana, vähintäänkin kuvissa. Suomalaiset hakevat myös metsistä rauhaa ja vastapainoa kiireiseen arkeen.

Manifesto Showroomissa hankkeen tiimoilta on esillä tuotteita, jotka kertovat, miten eri tavoin metsää voi hyödyntää ja mitä kaikkea puusta on mahdollista valmistaa. Esimerkiksi Sulapacin ympäristöystävälliset, puusta valmistetut pillit sekä täysin biohajoava ja muoviton rasia kosmetiikalle ja Woodion vedenkestävät puukomposiitista valmistetut pesualtaat. Esillä on myös Billebeino x Metsien Suomi -tekstiilimallisto, joka on tuotettu 100-prosenttisesti kierrätetystä Pure Waste -puuvillasta.

Gold&Green

Pohjolan kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® on suomalainen ruokainnovaatio, joka sisältää reippaasti proteiinia. Sen mehevä, mausteita rakastava rakenne on täydellinen paistamiseen ja maku taipuu täydellisesti jokaiseen suosikkiruokaasi. Nyhtökaura® on puhtaasti vegaaninen herkku, joka peittoaa ravintoarvoissa lihaisimmatkin kilpailijansa. Samoin tekee herkkuproteiinimme Delikaura™ – eikä sen kokkaus vaadi erityistaitoja. Joten ole hyvä ja käy pöytään, joka on katettu entistäkin paremmalla ruoalla.

Manifesto Showroomissa esittelemme Gold&Greenin tuoteuutuuksia ja jaamme vieraillemme tuotenäytteiden lisäksi herkullisia reseptejä kotikokeille.

LEDVANCE

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistustuotteiden toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia erilaisiin käyttökohteisiin, älykkäitä valaistustuotteita koteihin ja rakennuksiin, yhden laajimmista LED-lamppuvalikoimista alalla sekä perinteisiä valonlähteitä.

Manifeston showroomissa LEDVANCE esittelee ajattoman tyylikkäitä Vintage Edition 1906 -tuotesarjan valaisimia ja bluetooth-tekniikkaa käyttäviä SMART+ -älyvalaistustuotteita, joilla saa helposti luotua yksilöllisen ja muokattavan valaistuksen omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti. 

Myös tutuilla brändeillä on uutuustuotteita esillä

Edellä mainittujen brändien lisäksi Manifesto Showroomissa on tällä hetkellä esillä myös mm. apteekkikosmetiikkabrändi Dr. Wolff, kuluttajaelektroniikkabrändi Lenovo, japanilainen sisutusbrändi Yamazaki sekä Lejoksen edustamat ruokabrändit Hungry Chef, Lagom, Sunsweet, Sun-Maid, Teekanne ja Jack Link’s.

Manifesto Showroom on Kampin Autotalon penthousessa sijaitseva brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka, josta vaikuttajat ja toimittajat hakevat ideoita ja inspiraatiota esillä olevien asiakkaiden tuotteista ja palveluista.

Showroom avasi jälleen ovensa fyysisille tapaamisille kesäkuun alussa. Showroom palvelee arkipäivinä klo 9-16. Vallitsevassa poikkeusajassa tapaamisesta on sovittava etukäteen. Showroomilla kuten Manifeston toimistolla yleisestikin pidetään erityistä huolta siivousrutiineista ja pintojen, kuten ovenkahvojen, säännöllisestä desinfioimisesta. Showroomilla on vieraiden käytettävissä käsidesin lisäksi CE-merkittyjä nenä-suu-suojia sekä kertakäyttöhanskoja.

Lisätietoja:

Lilli Lehkosuo

Showroom Coordinator

+358 40 762 1999