fien

Työharjoittelu Manifestossa: ”Sain laajemman käsityksen viestinnästä”

Kuuden kuukauden työharjoitteluni Manifestossa opetti minulle paljon ja lähdenkin nyt hyvillä eväillä urallani eteenpäin.

Harjoittelujakson aikana pääsin tekemään kaikenlaista; tapahtumien järjestämistä, tuotelähetysten pakkaamista, tiedotteiden kirjoittamista ja muita viestintätoimiston arkeen liittyviä askareita.

Viestintätoimiston arki on joka päivä erilainen. Joskus haetaan kymmeniä pyöräilykypäriä PR-tapahtumaa varten ja joskus taas ruuvataan Ikean laatikoita showroomin lattialla. Vaihtelevuus tekee arjesta hauskan ja erilaisen.

Opin harjoitteluni aikana tunnistamaan omia vahvuuksiani. Myös kärsivällisyyteni ja periksiantamattomuuteni lisääntyivät. Markkinoinnin näkökulmasta oli opettavaista katsoa, miten viestintä toimii asiakasprojekteissa. Sain laajemman käsityksen viestinnästä, joka oli ennen ollut suhteellisen tuntematon minulle.

Pääsin myös ilokseni toteuttamaan opinnäytetyöni ympäristöystävällisyydestä, mikä oli myös yksi tavoitteeni. Opinnäytetyön teko oli kiinnostavaa, opettavaista ja mielenkiintoista. Siitä saan kiitää Manifeston väkeä, jotka pähkäilivät kanssani opinnäytetyöni aihetta.

Teksti: Karoliina Tikki

Kiitos Karoliina hyvästä työstä harjoittelujakson aikana. Tavoitteemme Manifestossa on, että opiskelijat tutustuvat viestintään monipuolisesti ja saavat eväitä edetä urallaan. Karoliinakin jatkoi Manifestosta markkinointiassistentin pestiin b2b-yritykseen, mistä olemme iloisia. Mikäli sinua kiinnostaa harjoittelu Manifestossa, ota yhteyttä meihin.