fien

Toimittaja Hanna Artman Piilaaksosta Manifestoon

Manifesto palkkasi Shanghaissa ja San Franciscossa edelliset kahdeksan vuotta työskennelleen toimittaja Hanna Artmanin vahvistamaan yrityksen teknologiatiimiä.

Vapaana toimittajana aiemmin työskennellyt Artman toimi muun muassa Lännen Median Piilaakson kirjeenvaihtajana ja Talouselämän avustajana. Lisäksi hän kirjoitti erilaisia aineistoja Piilaaksosta esimerkiksi julkishallinnolle, opetti kirjoittamista syrjäytyneille nuorille sekä piti verkkokursseja Metropoliassa ja Haaga-Heliassa. Aiemmin Artman työskenteli suhde- ja sisältötyön parissa Business Finlandin Palo Alton toimistossa sekä markkinointipäällikkönä Shanghaissa.

”Manifesto on klassinen pieni suuri viestintätoimisto, jolla on hienoja teknologia-asiakkuuksia sekä aktiivinen rooli kansainvälisessä IPREX-viestintätoimistoverkostossa. Näiden syiden vuoksi Manifesto tuntui oikealta vaihtoehdolta minulle, vaikka toki merkitystä oli vähän silläkin, että tunnen entuudestaan muutamia manifestolaisia, ja tiedän heidät oikein mukaviksi ihmisiksi”, Artman nauraa.

”Hannan viestintäosaaminen ja kansainvälinen kokemus teknologiatoimialalta ovat vertaansa vailla. Meillä on yksi Suomen kokeneimmista ja osaavimmista teknologiaviestinnän tiimeistä, joka Hannan myötä vahvistuu entisestään”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Manifestolaisia on tällä hetkellä 14 ja he työskentelevät yritysviestinnän, markkinointiviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilla. Manifeston teknologia-asiakkaita ovat muun muassa Amazon Web Services, Facebook, Sony sekä SAP. Muita asiakkaita ovat muun muassa Autotalo Laakkonen, Plantagen, Luhta Sportswear ja Vantaan kaupunki.

Lisätietoja:

Hanna Artman

Vanhempi viestintäkonsultti

+358 45 787 05 164

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120