fien

Riitta Säteri vahvistaa Manifeston b2b-tiimiä

Viestintäkonsultti Riitta Säteri (FM) aloitti työnsä Manifeston riveissä huhtikuussa ja vahvistaa nyt Manifeston b2b-viestinnän tiimiä. Riitalla on pitkä viestintätoimistotausta ja kokemusta myös julkisen sektorin viestinnästä sekä toimittajan töistä. Hän on viestintätoimistourallaan vastannut aiemmin muun muassa rakentamisen, teollisuuden, pankkialan ja teknisen kaupan asiakkuuksista.

”Manifestolla on kiinnostavia asiakkuuksia, toimiva ja monipuolinen palveluvalikoima ja iso joukko kovan luokan ammattilaisia. Tähän porukkaan on hyvä tulla mukaan ja uskon, että pystyn omalla osaamisellani vahvistamaan tekemistä entisestään”, Säteri sanoo.

Riitan vahvuus on erilaisten sisältökonseptien suunnittelu ja toteutus b2b-sektorin yrityksille. Hänellä on myös pitkä kokemus mediasuhteista sekä radioviestinnän toteutuksista asiakkaille.

”B2B-sektori on Manifestolle merkittävä liiketoiminta-alue. Meillä on lukuisia asiakkaita niin teknologian, rakentamisen kuin teollisuudenkin toimialoilla. Asiakkaamme tarvitsevat kokeneita toimialaosaajia tekemään heille laadukasta viestintää. Riitta on meille erinomainen vahvistus”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Manifeston liikevaihto vuonna 2019 oli noin 1,45 miljoonaa euroa. Manifestolaisia on tällä hetkellä 16 ja he työskentelevät yritysviestinnän, markkinointiviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilla.

Lisätietoja:

Riitta Säteri

Viestintäkonsultti

+358 50 535 9079

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120