fien

Kokenut viestintäkonsultti kuluttajaviestinnän tiimiin

Haemme kokenutta viestintäkonsulttia kuluttajaviestinnän tiimiinsä Helsinkiin! Tehtävässä vastaat asiakkuuksista, asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistut projektien myyntiin asiakkaille.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tuloksellisesta ja luovasta viestinnästä kuluttajabrändien parissa. Olet tuoteviestinnän kokenut osaaja, tunnet hyvin kuluttajamediat ja toimit sujuvasti yhteistyössä toimittajien kanssa. Osaat hyödyntää sosiaalisen median kanavia ja sisältöjä työssäsi ja olet tehnyt monipuolisesti yhteistyöprojekteja somevaikuttajien kanssa. Sydämesi sykkii brändeille ja olet edelläkävijä huomisen trendeissä. Katsomme myös eduksesi, mikäli sinulla on kokemusta viestintätoimistossa työskentelystä.

Etsimämme viestintäkonsultti on kuluttajaviestinnän moniosaaja, jolla pysyy sujuvasti hallussa useita projekteja samanaikaisesti ja joka on tottunut toimimaan hektisessä viestintämaailmassa. Vastaat kokonaisvaltaisesti kampanjoiden ja projektien suunnittelusta ja hallinnasta, niiden toteuttamisesta yhdessä tiimin kanssa sekä asiakkuuksien hoidosta. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla lisäksi erinomaista luovaa kirjoitustaitoa.

Roolissasi pääset osallistumaan laajasti toimintaamme ja kehittämään kuluttajaviestinnän osaamistamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten kuluttajabrändien kanssa. Kuluttajaviestinnän asiakkaamme edustavat muun muassa johtavia sisustus-, kauneus-, terveys-, ruoka- ja juomabrändejä. Aiempi kokemus näistä toimialoista on eduksi. Viestintäkonsulttina Manifestossa voit kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotamme:

 • Useamman vuoden työkokemus viestinnästä tai markkinoinnista kuluttajabrändien parissa
 • Kokemusta mediasuhteista kuluttajamedioihin sekä tuoteviestinnästä
 • Sosiaalisen median osaamista sekä kokemusta somevaikuttajayhteistyöstä
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemusta työstä viestintätoimistossa
 • Kokemusta viestintätoimiston showroom-toiminnasta
 • Kokemusta yritys- ja vastuullisuusviestinnästä ja/tai markkinoinnista
 • Visuaalista silmää
 • Ruotsin kielen sujuvaa ymmärtämistä

Tarjoamme sinulle:

 • Laaja-alaisen, kehittävän ja vastuullisen työtehtävän, joka muotoutuu myös kiinnostuksen kohteidesi mukaan
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet
 • Penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa ja modernit työvälineet työsi tueksi

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 11.1.2019 mennessä osoitteeseen rekry@manifesto.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Mikä ihmisiä puhuttaa? Mikä yritysmaailmassa on merkityksellistä? Manifesto on viestintätoimisto, joka tunnistaa merkitykset melun keskeltä. Olemme luotettava ja syvälle luotaava viestintäkumppani yrityksille ja organisaatioille, jotka tähtäävät kauas ja korkealle.

Autamme asiakkaitamme kertomaan kiinnostavia, tunteita herättäviä tarinoita, jotka vahvistavat ja tukevat heidän tavoitteitaan. Kuluttajaviestinnän asiakkaitamme ovat sekä kansainväliset että kotimaiset tunnetut brändit, kuten vaikkapa Facebook, Sony, Sinituote ja Luhta Sportswear Company. Ihmisemme ovat osaavia ja lämminhenkisiä, uuden ajattelun ammattilaisia.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120