fien

Ready, Set, Summer! – Lähde mukaan Manifeston Pressipäiviin 17.–18.5.

Manifeston kevään Pressipäivillä Showroom täyttyy kesäisellä energialla ja mielenkiintoisilla uutuuksilla tiistaina 17. ja keskiviikkona 18. toukokuuta kello 8­–14. Ota varaslähtö kesään ja varaa brändillesi paikka Pressipäiviltä nyt!

Kesään kuuluu roadtrippejä, löytöretkiä, ulkourheilua, kylmiä juomia, lämpimiä iltoja, keskiyön taikoja ja ennen kaikkea aikaa ladata akkuja. Pressipäiviksi tilamme somistetaan kesää varten ja buffetpöytään on koottu raikas valikoima kesäisiä herkkuja. Kaikki vieraat saavat kotiin vietäväksi myös Goodie Bagin brändeihin tarkempaa tutustumista varten.

Manifeston Pressipäivät tavoittavat tyypillisesti 70–80 somevaikuttajaa ja median edustajaa. Kutsulista räätälöidään aina esillä olevien brändien mukaan. Tapahtuma järjestetään porrastetusti ja turvallisesti Manifeston tiloissa Kampin Autotalon penthousessa 12. kerroksessa osoitteessa Salomonkatu 17 B, Helsinki.

Varaa paikka pressipäiviltä edustamallesi brändille viimeistään 29.4. mennessä!

Manifesto Showroom on brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka Helsingin kattojen yllä. Olemme erikoistuneet lifestyle-brändien laaja-alaiseen promoamiseen ruoasta ja juomasta aina kodin sisustamiseen ja elektroniikkaan. Vuonna 2021 lanseerasimme uuden digitaalisen showroomin. Digitaalinen showroom tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen verkossa ja se helpottaa toimittajien ja somevaikuttajien asiointia ja kommunikointia sekä tarjoaa inspiraatiota sisällöntuottajien työhön.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926