fien

Onko syksyn harjoittelupaikka hukassa?

Manifestossa on auki viestinnän harjoittelijan paikka syksylle 2020. Harjoittelujakso alkaa syyskuussa ja päättyy vuoden vaihteeseen. Aloitusajankohdasta ja kestosta on myös mahdollista sopia hakijakohtaisesti. Työharjoittelu on kokopäiväinen, mutta tarvittaessa joustamme mm. harjoittelijan opintojen kohdalla. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa 1 236 euroa kuukaudessa.

Harjoittelijana suoritat Manifeston harjoittelijaohjelman, jonka puitteissa tutustut kattavasti viestintätoimistotyön ja viestinnän eri osa-alueisiin. Samoin osallistut viestintätoimiston päivittäiseen työntekoon sekä asiakastyöhön.

Voit olla etsimämme työharjoittelija, jos olet ripeä, innokas ja aloitekykyinen. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut ja rohkea tiimipelaaja ja tartut ennakkoluulottomasti myös sinulle täysin uusiin tehtäviin. Opiskelet viestintää ja/tai markkinointia ja olet hyvä kirjoittamaan suomenkielisiä tekstejä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen – tai miksei ruotsin kielenkin – on iso plussa.

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön Helsingin keskustassa Kampin Autotalossa.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, miksi viestintä ja viestintätoimistotyö on juuri sinun juttusi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@manifesto.fi 30.6.2020 mennessä.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120