fien

Olen Lola, Manifeston uusi viestintäharjoittelija

Olen Lola, Manifeston uusi viestintäharjoittelija. Valmistuin juuri Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, suuntautumisenani markkinointi ja viestintä. Innostun visuaalisuudesta, luovista haasteista ja oman kädenjäljen näkemisestä. Myöskin kissat, luonto ja anime ovat lähellä sydäntäni.

Tämä viestintäharjoittelijan pesti on ensimmäinen oman alan työ ja olen todella iloinen, että pääsen aloittamaan uraani juuri Manifestossa. Löysin Manifeston viestintäharjoittelijan työilmoituksen päivää ennen haun sulkeutumista ja tiesin, että tänne pitää hakea heti. Sain Manifestosta todella miellyttävän kuvan jo pelkästään nettisivujen perusteella, ja ensivaikutelma vahvistui Teamsin kautta toteutetussa työhaastattelussa. Monta päivää jännitin tulevia uutisia enkä ollut uskoa silmiäni, kun sähköpostissa todettiin, että minut on valittu Manifestoon viestintäharjoittelijaksi.

Olen ollut Manifestossa nyt vajaa pari kuukautta ja olen alusta asti päässyt haastamaan itseäni erilaisten projektien kanssa. Olen kiitollinen kaikesta syvällisestä perehdytyksestä sekä tuesta, jota olen saanut. Arvostan saamaani luottamusta uusien vastuualueiden siirtyessä minulle. On myös ihanaa, että vastuunjaossa on huomioitu kiinnostukseni valokuvaukseen sekä osaamiseni markkinoinnin parissa. Pääsen näissä uusissa saappaissa kasvamaan alan ammattilaiseksi ympäristössä, joka haastaa ja tukee minua tekemään aina parhaani.

Odotan innolla tulevia projekteja, tapahtumia ja uusia oppeja.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120