fien

Manifeston tiimi vahvistui Showroom Coordinatorilla

Olen Lilli Lehkosuo ja aloitin marraskuussa Manifestossa Showroom Coordinatorina. Siirryin Manifestoon lifestyle-myymälä Relove Oy:stä, jossa työskentelin myyjänä sekä vastasin sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja sisällön tuotannosta. Sain Relovelta paljon hyvää kokemusta asiakaspalvelusta ja tuotemyynnistä myymälässä sekä markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Tätä kaikkea hyödynnän työssäni Manifesto Showroomissa.

Valmistuin liiketalouden tradenomiksi joulukuussa 2018 Haaga-Heliasta, jossa opiskelin viestintää ja markkinointia. Olen myös opiskellut Helsinki Design Schoolissa graafista suunnittelua.

Showroom Coordinatorina vastaan Manifeston Showroomin päivittäisestä toiminnasta. Työtehtäviini kuuluvat muun muassa tuotetestaukset ja -lainat, media-ja vaikuttajayhteydenpito sekä teemakartoitukset. Tavoitteenani on myös kasvattaa showroom-palvelujemme myyntiä asiakkaille.

On mahtavaa olla osa Manifeston kokeneiden tekijöiden joukkoa. Odotan pääseväni haastamaan itseäni sekä kehittämään Manifesto Showroomin toimintaa.

Manifesto Showroom avattiin kaksi vuotta sitten Kampin Autotalon 12. kerrokseen, josta on huikeat näköalat yli Helsingin kattojen. Showroom tarjoaa asiakkaille nykyaikaiset ja tyylikkäät tilat esitellä uusia tuotteita ja palveluja somevaikuttajille ja median edustajille.

Kirjoittaja:

Lilli Lehkosuo

Showroom Coordinator

+358 40 762 1999