fien

Manifeston Somekahvit – maksuton webinaarisarja alati muuttuvasta sosiaalisesta mediasta

Manifeston Somekahvit on joka toinen torstai järjestettävä maksuton ajankohtaiswebinaari digitaalisen viestinnän ammattilaisille ja siksi haluaville. Virtuaalisessa Teams-tilaisuudessa keskustellaan vaihtuvista sosiaalisen median aiheista viestintäkonsulttimme Sofia Mannisen johdolla.

Aamukahvien tavoitteena on kehittää osallistujien digitaalista osaamista ja tietämystä sosiaalisen median trendeistä ja toiminnallisuuksista. Sosiaalisen median teknisten yksityiskohtien syvällisempi ymmärtäminen on perusta onnistuneelle kampanjalle kanavassa, jossa kilpailu näkyvyydestä ja sitouttavuudesta on jo nykyisellään kova.

Somekahvien kesto on enimmillään tunti joka toinen torstai klo 8.30 alkaen. Webinaari on avoin kaikille ja se on maksuton. Kutsut kullekin Somekahville julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Somekahvit, kevät 2023

 

To 4.5.2023 klo 8.30 // Iso, paha algoritmi – miten se toimii?

Sosiaalisen median algoritmin toiminta. Mitä algoritmi tarkoittaa ja mitä se tekee sosiaalisen median alustoilla? Miten eri alustojen algoritmit toimivat?

Ke 17.5.2023 klo 8.30 // Sosiaalisen median kanavat kehittyvät – pysytkö mukana?

Yleiskatsaus sosiaalisen median kanaviin ja trendeihin. Mitä uutta voimme odottaa sosiaalisen median kanavajäteiltä? Mihin suuntaan trendit menevät ja miten kuluttajien käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa muuttuu?

To 1.6.2023 klo 8.30 // Syväsukellus sosiaalisen median teknisiin spekseihin

Kuvaformaatit, käyttäjämäärät, geneeriset kohderyhmät; mitä, kenelle, missä? Mitä kanavia suomalaiset käyttävät ja mistä tavoitan toivotun kohderyhmän? Mainostyylit ja -formaatit eri kanavissa.

To 15.6.2023 klo 8.30 // Onko kohderyhmäajattelu sosiaalisessa mediassa välttämätöntä?

Kohderyhmät, ostajapersoonat, A/B-testaus – mitä näillä tarkoitetaan ja mitä hyötyä niistä on? Miten ostajapersoonat ja kohderyhmät rakennetaan, ja missä niitä voi hyödyntää? Minkälaisiin kampanjoihin A/B-testaus sopii?

Liity uutiskirjelistallemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa syksyn 2023 Somekahveista!

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926