fien

Manifeston Showroom siirtyy virtuaalisiin tapaamisiin

Manifesto Showroomin yksittäisten vaikuttajien ja toimittajien tapaamiset järjestetään koronavirusepidemian aikana ensi sijassa virtuaalisesti. Tapaamisista sovitaan kuten ennenkin Showroom-koordinaattorin kanssa, mutta fyysisen tapaamisen sijaan tavataan videoyhteyden kautta.

– Sovittuna tapaamisajankohtana soitetaan vaikuttajalle tai toimittajalle WhatsApp-videopuhelu. Manifeston brändiasiantuntija esittelee videoyhteyden kautta Showroomissa esillä olevia tuotteita, minkä jälkeen vaikuttajaa tai toimittajaa kiinnostavat tuotenäytteet toimitetaan kotiovelle, kertoo Showroomin liiketoiminnasta vastaava partneri Jonna Varhama.

Myös tuote- ja kuvauslainoja lähetetään Showroomilta edelleen koronasta huolimatta. Lainatuotteet desinfioidaan ennen seuraavaa käyttäjää.

– Showroomimme on tärkeä kohtaamispaikka asiakkaidemme brändeille ja vaikuttajille, ja ylläpidämme Showroom-toimintaamme mahdollisimman normaalisti siinä missä Manifeston muitakin palveluja. Koronaviruksen vuoksi joudumme kaikki toimimaan ja työskentelemään normaalista poikkeavilla tavoilla. Kehitämme uusia tapoja ja testaamme käytännössä, mitkä palvelukonseptit toimivat parhaiten myös vallitsevassa poikkeustilanteessa, sanoo Manifeston partneri ja toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Haluatko Manifesto Showroomin virtuaaliesittelylle? Toimi näin:

  1. Sovi virtuaalitapaamisesta osoitteessa showroom@manifesto.fi tai soita 040 762 1999.
  2. Soita sovittuna ajankohtana WhatsApp-videopuhelu numeroon 040 762 1999.
  3. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiovelle Showroom-tuotteita testattavaksesi.

Manifesto Showroom on Kampin Autotalon penthousessa sijaitseva brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka. Manifesto Showroomissa vierailee normaalioloissa viikon aikana useita vaikuttajia ja toimittajia hakemassa ideoita ja inspiraatiota esillä olevien asiakkaiden tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926

Lilli Lehkosuo

Showroom Coordinator

+358 40 762 1999