fien

Manifestolle uusi kumppanitoimisto Moskovaan

Manifeston Suomessa edustama kansainvälinen IPREX-viestintätoimistoverkosto laajentui Venäjälle, kun Moskovassa sijaitseva viestintätoimisto Altezza Communications liittyi verkoston jäseneksi maaliskuussa. Altezzalla on vahvaa osaamista yritysviestinnästä sekä kuluttajaviestinnästä ja -markkinoinnista.

Vuonna 2006 perustettu viestintätoimisto Altezza toimii Venäjällä ja Itsenäisten valtioiden yhteisön (CIS) maissa. Altezzalla on laaja kokemus yritys- ja tuoteviestinnästä sekä markkinoinnista muun muassa kulutustavarateollisuudesta sekä matkailu- ja kiinteistöalalta.

Toimitusjohtaja Askar Isaevin johtama toimisto on listattu Venäjällä 20 parhaan viestintätoimiston joukkoon ja se on ollut ehdolla myös vuoden viestintätoimistoksi kiinteistöalalla. Altezzan asiakkaita ovat muun muassa Lego Education, Colgate-Palmolive, Rémy Cointreau, Joom, Prodo, Tsian ja RTS-tender.

“Altezza Communications on viimeisen 13 vuoden aikana tehnyt asiakkailleen menestyksekkäitä kampanjoita Venäjällä ja Itsenäisten valtioiden yhteisön maissa. IPREX-kumppanuutemme auttaa meitä varmasti kansainvälisillä markkinoilla ja uskon, että siitä on hyötyä niin meille kuin asiakkaillemme”, sanoo Altezza Communications -toimiston toimitusjohtaja Askar Isaev.

“On hienoa, että yksi Venäjän johtavista viestintätoimistoista liittyy IPREX-verkoston jäseneksi. Altezzan kokemus ja osaaminen on vaikuttavaa, ja siitä on varmasti hyötyä kaikille verkostomme jäsenille sekä luonnollisesti myös Manifestolle. Venäjä on suomalaisille yrityksille tärkeä markkina-alue ja on tärkeää, että asiakkaillamme on nyt tarvittaessa mahdollisuus hyödyntää osaavan paikallisen viestintäkumppanin palveluja”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja ja IPREX EMEA -alueen johtaja Harri Kammonen.

IPREX-verkostoon kuuluu 110 toimistoa maailmanlaajuisesti. Toimistojen palveluksessa on noin 1 600 työntekijää ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 420 miljoonaa USA:n dollaria. Manifesto on ollut IPREXin jäsen vuodesta 2009 alkaen.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120