fien

Manifestolle kumppanitoimisto Tokioon

Manifeston Suomessa edustama kansainvälinen IPREX-viestintätoimistoverkosto laajentui Japaniin, kun Tokiossa sijaitseva Asoviva LLC -viestintätoimisto liittyi verkoston jäseneksi huhtikuussa.

Asoviva LLC -viestintätoimisto perustettiin tämän vuoden maaliskuussa, kun japanilaiset Replay-, La Crèta- ja Attara E Tokyo -toimistot yhdistyivät. Asoviva auttaa kansainvälisiä yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään ja tunnettuuttaan Japanissa sekä japanilaisia yrityksiä tavoittamaan kansainväliset kuluttajat markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Hiroshi Yasunagan, Keisuke Maedan ja Masashi Otoben johtamalla Asovivalla on laajaa viestintä- ja markkinointiosaamista teknologia-, peli-, viihde-, terveys-, muoti- ja elintarvikealoilta. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Citizen Watch, Fuji Television, Johnson & Johnson sekä Orcam Technologies.

“Strategiseen kohderyhmäanalyysiin pohjautuva toimintatapamme on auttanut monia kansainvälisiä yrityksiä luomaan vahvan markkina-aseman Japanissa. IPREX-kumppanitoimistojemme avulla pystymme tarjoamaan myös japanilaisille asiakkaillemme mahdollisuuden laajentua ja kasvattaa näkyvyyttään kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Hiroshi Yasunaga Asovivasta.

“Asoviva vahvistaa IPREX-verkoston peittoa Aasiassa. Japani on tärkeä markkina kansainvälisille yrityksille, joten paikallisen viestintäkumppanin löytäminen oli ketjullemme tärkeää. Tapasin juuri Asovivan edustajat globaalissa kokouksessamme ja heidän esittämänsä caset ja lähestyminen Japanin markkinoilla tekivät vaikutuksen. Asoviva tarjoaa suomalaisille asiakkaillemme hyvän mahdollisuuden tehdä vaikuttavaa viestintää Japanissa”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen, joka toimii myös IPREXin EMEA-alueen johtajana.

Aiemmin keväällä IPREX-verkosto laajentui Venäjälle, kun Moskovassa sijaitseva viestintätoimisto Altezza Communications liittyi verkoston jäseneksi maaliskuussa. Altezzalla on vahvaa osaamista yritysviestinnästä sekä kuluttajaviestinnästä ja -markkinoinnista. Lue koko uutinen täältä.

IPREX-verkostoon kuuluu 110 toimistoa maailmanlaajuisesti. Toimistojen palveluksessa on noin 1 600 työntekijää ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 420 miljoonaa USA:n dollaria. Manifesto on ollut IPREXin jäsen vuodesta 2009 alkaen.

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120