fien

Manifestolle kumppanit Espanjaan ja Portugaliin

Manifeston Suomessa edustama globaali IPREX-viestintätoimistoketju laajeni Espanjassa ja Portugalissa, kun viestintätoimisto InfluenceSuite liittyi sen jäseneksi tämän vuoden alussa. InfluenceSuitella on toimistot Madridissa ja Lissabonissa sekä kyky toimittaa viestintäpalveluja Angolan pääkaupungissa Luandassa.

InfluenceSuitella on yli 30 vuoden kokemus viestinnästä ja markkinoinnista Iberian niemimaalla. Yhtiön toimitusjohtaja Mayte González-Gil ja Lissabonin toimiston vetäjä Ana Paula Salgueiro tarjoavat asiakkailleen b2c-viestintää ja -markkinointia, yritysviestintää, sisäistä viestintää, valmennusta sekä tutkimus- ja mittauspalveluita.

InfluenceSuiten johto on korkeasti arvostettu Espanjan ja Portugalin markkinoilla. González-Gil sai vuonna 2017 Gold Star-palkinnon ammatillisesta huippuosaamisesta. InfluenceSuite on toteuttanut yli 300 onnistunutta kampanjaa ja palvellut yli 200 asiakasta eri toimialoilla, mukaan lukien finanssiala, terveydenhuolto, ruoka- ja juomateollisuus, turismi sekä ympäristö- ja energia-alat.

”Toivotamme InfluenceSuiten tervetulleeksi IPREXiin. InfluenceSuiten kuluttaja- ja yritysviestinnän kokemus ja osaaminen koko Iberian niemimaan alueella vahvistaa globaalin verkostomme toimintaa ja tarjoaa asiakkaillemme erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa viestintää Espanjassa ja Portugalissa. Myös kyky toimittaa palveluja Angolassa vahvistaa IPREXin jalansijaa Afrikan mantereella”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja sekä IPREX EMEA-alueen johtaja Harri Kammonen.

”Olemme jo aikaisemmin toteuttaneet suomalaisten asiakkaidemme projekteja Espanjassa InfluenceSuiten johdon kanssa. Heidän pitkä kokemuksensa viestinnästä näkyi erinomaisina tuloksina Espanjan markkinoilla”, Kammonen jatkaa.

IPREX-ketjuun kuuluu 110 toimistoa maailmanlaajuisesti. Niiden palveluksessa on noin 1600 työntekijää ja toimistojen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 420 miljoonaa USA:n dollaria. Manifesto on ollut IPREXin jäsen vuodesta 2009 alkaen.

 

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120