fien

Manifesto Showroom on jälleen auki tapaamisille

Manifesto Showroom avasi jälleen ovensa fyysisille tapaamisille 1. kesäkuuta. Showroom palvelee arkipäivinä klo 9–16. Vallitsevassa poikkeusajassa tapaamisesta on sovittava etukäteen. Showroomilla, kuten Manifeston toimistolla yleisestikin, pidetään erityistä huolta siivousrutiineista ja pintojen, kuten ovenkahvojen, säännöllisestä desinfioimisesta. Showroomilla on vieraiden käytettävissä käsidesin lisäksi CE-merkittyjä nenä-suu-suojia sekä kertakäyttöhanskoja.

”Koronavirusepidemia loi Manifeston Showroomille maaliskuussa uudet toimintatavat ja siirryimme rytinällä virtuaalisiin, WhatsApp-videopuheluiden kautta järjestettäviin etätapaamisiin. Virtuaalitapaamisten myötä tavoitimme koronavirusepidemiasta huolimatta jopa normaalia isomman joukon vieraita, etenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat somevaikuttajat ja toimittajat. Vaikka nyt palaammekin normaaleihin tapaamisiin, tulemme ehdottomasti jatkamaan myös hyvää palautetta saaneita virtuaalisia tapaamisia”, kertoo Showroomin liiketoiminnasta vastaava partneri Jonna Varhama.

Haluatko Manifesto Showroomin virtuaaliesittelylle? Toimi näin:

  1. Sovi virtuaalitapaamisesta osoitteessa showroom@manifesto.fi tai soita 040 762 1999.
  2. Soita sovittuna ajankohtana WhatsApp-videopuhelu numeroon 040 762 1999.
  3. Tutustu tuotteisiin ja tilaa kotiovelle Showroom-tuotteita testattavaksesi.

Manifesto Showroom on Kampin Autotalon penthousessa sijaitseva brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka. Manifesto Showroomista vaikuttajat ja toimittajat hakevat ideoita ja inspiraatiota esillä olevien asiakkaiden tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja:

Jonna Varhama

Partneri

+358 50 543 2926

Lilli Lehkosuo

Showroom Coordinator

+358 40 762 1999