fien

Maija napattiin Manifestoon

Muun muassa Huaweita, Harley-Davidsonia ja OnniBus.comia voitokkaasti tehnyt Maija Hyötyläinen on aloittanut viestintätoimisto Manifeston asiakasvastaavana ja vanhempana viestintäkonsulttina. Viestintätoimistokonkari Hyötyläinen on myös ollut kansainvälisen Best Western -hotelliketjun markkinointipäällikön tehtävissä vastuualueenaan Suomi, Baltian maat ja Puola.

”Olin seurannut Manifeston tekemistä jo pidempään ja työn jälki on ollut erittäin vakuuttavaa. On hienoa päästä mukaan tähän umpiammattilaisten joukkoon. Manifeston edustama kansainvälinen IPREX-toimistoverkosto oli toinen vahva syy liittyä joukkoihin. Verkosto on osoittautunut dynaamiseksi ja suomalaisyritysten tien raivaus maailmalle helpottuu, kun apuna ovat kokeneet paikalliset kumppanimme”, Hyötyläinen linjaa.

”Maija on huippuvahvistus Manifestolle. Hänen laaja kokemuksensa strategisesta viestinnästä ja markkinoinnista on iso hyöty asiakkaillemme erityisesti kuluttajaviestinnän alueella. Maijan kansainvälinen kokemus auttaa meitä myös hyödyntämään IPREX-verkostoa entistä enemmän jatkossa”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Manifestolaisia on tällä hetkellä 14, jotka työskentelevät yritysviestinnän, markkinointiviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilla. Manifeston asiakkaita ovat mm. Amazon Web Services, Facebook, Sony, Autotalo Laakkonen, Plantagen ja Luhta Sportswear.

Lisätietoja:

Maija Hyötyläinen

Vanhempi viestintäkonsultti

+358 50 572 9679

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120