fien

Konsultti teknologiaviestinnän tiimiin

Haluatko mukaan yhteen Suomen kokeneimmista teknologiaviestinnän tiimeistä? Haluatko tehdä töitä tunnettujen kansainvälisten ja kotimaisten teknologiayritysten kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin etsimme juuri Sinua! Haemme viestintäkonsulttia vakituiseen työsuhteeseen teknologiatiimiimme Helsinkiin.

Manifesto tekee viestintäyhteistyötä lukuisten tunnettujen kansainvälisten ja kotimaisten teknologiayritysten kanssa. Teknologiaviestinnän liiketoimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme innokasta ja oma-aloitteista viestintäkonsulttia. Sinulla ei tarvitse olla pitkää, useiden vuosien kokemusta teknologiayritysten viestinnästä, mutta jos olet jo kannuksesi ansainnut tekemällä töitä sen parissa vähintään 2-3 vuotta, saatat olla etsimämme uusi manifestolainen.

Katsomme eduksesi, että tunnet ict-alaa ja sen terminologiaa sekä alan medioita ja olet jo kenties tottunut toimimaan sujuvasti yhteistyössä toimittajien kanssa. Osaat myös hyödyntää työssäsi digitaalisia kanavia ja ymmärrät b2b-yritysten viestinnän ja markkinoinnin lainalaisuudet. Ja mikäli sinulla on kokemusta viestintätoimistossa työskentelystä, on se ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä osallistut asiakastyöhön ja -projekteihin – niiden ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi osallistut projektien myyntiin asiakkaille. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomainen kirjoitustaito suomeksi ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Ruotsin taidosta olisimme erittäin vaikuttuneita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Viestintäkonsulttina Manifestossa voit kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla myös omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotamme:

 • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta teknologiayritysten viestinnästä
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Kykyä pitää langat käsissä hektisissäkin tilanteissa
 • Halua oppia ja kykyä mennä myös epämukavuusalueelle
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Kokemusta mediasuhteista teknologia- ja b2b-toimialoilla

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemuksen työstä viestintätoimistossa
 • Kokemuksen toimimisesta yhteistyössä viestintätoimiston kanssa
 • Kokemuksen yritysviestinnästä
 • Kokemuksen (digi-)markkinoinnista

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan kasvavassa ja kokeneessa viestintätoimistossa
 • Monipuolisen työn Suomen parhaimmistoon kuuluvassa teknologiaviestinnän tiimissä
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut
 • Penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa ja modernit työvälineet työsi tueksi

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 1.3.2021 mennessä osoitteeseen rekry@manifesto.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja avoinna olevasta paikasta antaa Harri Kammonen, 040 500 1120.

Mikä ihmisiä puhuttaa? Mikä yritysmaailmassa on merkityksellistä? Manifesto on viestintätoimisto, joka tunnistaa merkitykset melun keskeltä. Olemme luotettava ja syvälle luotaava viestintäkumppani yrityksille ja organisaatioille, jotka tähtäävät kauas ja korkealle.

Autamme asiakkaitamme kertomaan kiinnostavia, tunteita herättäviä tarinoita, jotka vahvistavat ja tukevat heidän tavoitteitaan. Asiakkaitamme ovat sekä kansainväliset että kotimaiset tunnetut brändit. Meitä on Manifestossa tällä hetkellä 19 viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaista. Ihmisemme ovat osaavia ja lämminhenkisiä, uuden ajattelun ammattilaisia. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 1,47 MEUR. Manifesto on perustettu vuonna 2000. www.manifesto.fi

Lisätietoja:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120