fien

Hanna Schneider Manifeston teknologiaviestinnän tiimiin

Elokuussa Manifesto sai joukkoihinsa viestintäkonsultti Hanna Schneiderin (VTM), joka vahvistaa osaamisellaan Manifeston teknologiaviestinnän tiimiä. 

Hanna on työskennellyt aiemmin viestinnän asiantuntijana Ratkaisutoimisto Seedissä digitalisaatioon ja tekoälyyn liittyvissä asiakasprojekteissa. Hänen vahvuuksiaan ovat sosiaalisen median markkinointi ja tiedottaminen.

Hannalla on monipuolinen kielitaito ja laajalti kansainvälistä kokemusta, sillä hän on opiskellut ja työskennellyt Saksassa, Namibiassa, Belgiassa ja Yhdysvalloissa. Opintojen ohella hän teki harjoittelut Euroopan parlamentissa Brysselissä sekä Suomen suurlähetystössä Washington D.C.:ssä.

Kesäkuussa postiluukusta tipahtivat valtiotieteiden maisterin paperit Helsingin yliopistosta. Pääaineena Hanna opiskeli viestintää.

”Hienoa aloittaa opintojen jälkeinen työelämä Manifestossa. Olen iloinen siitä, että työtehtävissäni painottuvat nyt uudet osa-alueet: sosiaalisen median sijasta tiedottaminen ja mediasuhteet. Näin pääsen oppimaan uutta. Erityisen innoissani olen globaalien teknologiajättien kanssa työskentelystä”, Hanna sanoo.

”Manifesto on saanut lukuisia uusia teknologiayrityksiä asiakkaikseen korona-aikana. Tarvitsimme ammattitaitoisen ja monipuolisen teknologiaviestinnän osaajan tiimiimme ja saimme sellaisen Hannasta. Hänellä on hyvää kokemusta monimutkaisten teknologia-aiheiden viestinnästä sekä erinomainen kielitaito, mikä on tärkeää työskentelyssä kansainvälisten asiakkaidemme kanssa”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Manifeston teknologia-asiakkaita ovat mm. Facebook, AWS, SAP, Solita ja uusimpina Lenovo ja Concur, joiden kilpailutukset Manifesto voitti kesän aikana.

 

Manifeston liikevaihto vuonna 2019 oli noin 1,45 miljoonaa euroa. Liikevaihdon kasvuennuste on noin 20 prosenttia vuonna 2020. Manifestolaisia on tällä hetkellä 18 ja he työskentelevät yritysviestinnän, markkinointiviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilla.

Lisätietoja:

Hanna Schneider

Viestintäkonsultti

+358 40 934 8121

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120