fien

Haemme kahta viestintäkonsulttia (teknologia-/yritysviestintä)

Toimintamme kasvaessa haemme viestintäkonsultteja Helsinkiin. Viestintäkonsultin tehtäviin kuuluu osallistuminen asiakastyöhön ja -projekteihin – niiden ideointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja jälkihoitoon sekä projektien myynti asiakkaille.

Tarjoamme:

 • Laaja-alaisia, kehittäviä ja vastuullisia työtehtäviä, jotka muotoutuvat myös kiinnostuksen kohteiden mukaisesti
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut ja joustavat etätyömahdollisuudet
 • Penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa ja modernit työvälineet

Teknologiaviestinnän konsultti

Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnästä teknologia- (erityisesti ict) ja b2b-yritysten parissa. Eduksi katsomme kokemuksen, tietämyksen tai vähintään kiinnostuksen yritysten toiminnanohjausjärjestelmiin ja/tai yritysinfrastruktuuriin. Tunnet ict-alaa, teknologia- ja b2b-medioita ja toimit sujuvasti yhteistyössä toimittajien kanssa. Osaat myös hyödyntää työssäsi digitaalisia kanavia ja ymmärrät b2b-yritysten markkinoinnin lainalaisuudet. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on kokemusta viestintätoimistossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Etsimämme konsultti on it/teknologiaviestinnän moniosaaja, jolla pysyy sujuvasti hallussa useita projekteja samanaikaisesti ja joka on tottunut toimimaan hektisessä viestintämaailmassa. Vastaat viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta omien asiakkaidesi kohdalla ja osallistut osana tiimiä muiden asiakkuuksien viestinnän toteutukseen. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä kirjoitustaito suomeksi ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten teknologia- ja b2b-yritysten kanssa. Viestintäkonsulttina Manifestossa voit kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla myös omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotamme:

 • Kokemusta viestinnästä teknologia- ja b2b-yritysten parissa
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Halua oppia ja kykyä mennä myös epämukavuusalueelle
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Kokemusta mediasuhteista teknologia- ja b2b-puolella

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemusta työstä viestintätoimistossa
 • Kokemusta toimimisesta yhteistyössä viestintätoimiston kanssa
 • Kokemusta yritysviestinnästä
 • Kokemusta b2b-yritysten markkinoinnista

Yritysviestinnän konsultti

Toivomme, että sinulla on kokemusta yritysviestinnästä, erityisesti viestinnän suunnittelusta, mediasuhteista ja erilaisten tekstien kirjoittamisesta. On toivottavaa, että tunnet yritysviestinnän kenttää laajemminkin (esim. yritysvastuu tai työnantajakuvan kehittäminen), osaat hyödyntää työssäsi digitaalisia kanavia ja ymmärrät b2b-yritysten markkinoinnin lainalaisuudet. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta viestintätoimistossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Etsimämme konsultti on yritysviestinnän moniosaaja, jolla pysyy sujuvasti hallussa useita projekteja samanaikaisesti ja joka on tottunut toimimaan hektisessä viestintämaailmassa. Vastaat viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta omien asiakkaidesi kohdalla ja osallistut osana tiimiä muiden asiakkuuksien viestinnän toteutukseen. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä kirjoitustaito suomeksi ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa. Viestintäkonsulttina Manifestossa voit kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla myös omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotamme:

 • Kokemusta yritysviestinnästä
 • Kokemusta mediasuhteista
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Halua oppia ja kykyä mennä myös epämukavuusalueelle

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemusta työstä viestintätoimistossa
 • Kokemusta toimimisesta yhteistyössä viestintätoimiston kanssa
 • Markkinointiviestinnän kokemusta

Mikäli kiinnostuit edellä mainituista tehtävistä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 28.2. mennessä osoitteeseen rekry@manifesto.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja antaa Harri Kammonen, p. 040 500 1120.

Mikä ihmisiä puhuttaa? Mikä yritysmaailmassa on merkityksellistä? Manifesto on viestintätoimisto, joka tunnistaa merkitykset melun keskeltä. Olemme luotettava ja syvälle luotaava viestintäkumppani yrityksille ja organisaatioille, jotka tähtäävät kauas ja korkealle.

Autamme asiakkaitamme kertomaan kiinnostavia, tunteita herättäviä tarinoita, jotka vahvistavat ja tukevat heidän tavoitteitaan. Asiakkaitamme ovat sekä kansainväliset että kotimaiset tunnetut brändit. Ihmisemme ovat osaavia ja lämminhenkisiä, uuden ajattelun ammattilaisia.

Palveluksessamme on 15 viestinnän osaajaa, jotka auttavat asiakkaitamme markkinointiviestinnän, yritysviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden hankkeissa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1,45 MEUR. www.manifesto.fi

Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa:

Harri Kammonen

Partneri, toimitusjohtaja

+358 40 500 1120