fien

Blogi: Elämästä, kuolemasta ja sosiaalisesta mediasta

Hei, olen Sofia Manninen, 25-vuotias digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja sen ikäpolven edustaja, joka syntyi, kasvoi ja elää puhelin kädessä. Olen erikoistunut niin opinnoissani kuin työssäni sosiaaliseen mediaan. Minua ihastuttavat yli 15 prosentin sitouttavuusprosentti, visuaalinen feed ja reippaat kasvutavoitteet – elän ja hengitän somea.

Vapaa-aika kuluu tallilla, lenkkipoluilla tai hyvässä ravintolassa ystävien kanssa seurustellen. Harrastan kilpaesteratsastusta ja treenaan tavoitteellisesti oman hevoseni kanssa. Toimin myös hevosalan somevaikuttajana ollen oman genreni yksi suurimpia Suomessa; tunnen sosiaalisen median siten kuluttajan, vaikuttajan ja yrityksen lasien läpi.

Siirryin Manifestoon isosta mediatalosta, jossa kartutin kokemusta erityisesti projektinhallinnasta ja asiakastyöstä sosiaalisessa mediassa. Manifestossa toimin viestintäkonsulttina keskittyen erityisesti asiakkaideni sosiaalisen median tavoitteisiin ja niihin pääsemiseen. Vaikka olen ollut talossa vasta muutaman viikon, olen vaikuttunut kaikesta rautaisesta ammattitaidosta ympärilläni. Manifestossa asenne on yrittäjähenkinen ja tuumasta toimeen tartutaan reippaasti ja ennakkoluulottomasti. Tämä tapa tehdä töitä sopii hyvin ja liikkuvaan junaan on ollut helppoa hypätä. Olen jo nyt päässyt liittymään mukaan useampaan mielenkiintoiseen projektiin sosiaalisen median asiantuntijan roolissa ja odotan innostuneena, minne kaikkialle matka Manifestossa minut vielä viekään. Sosiaalinen media kun ei pysähdy, eikä onneksi tämäkään juna.    

Kirjoittaja:

Sofia Manninen

Viestintäkonsultti

+358 45 600 3540