fien

Bilehumua hyvän musiikin merkeissä – Poliittisten laulujen iltaa vietetään jälleen SuomiAreenalla

Heinäkuussa järjestettävässä SuomiAreenassa ollaan jälleen juhlatunnelmissa, kun Manifesto ja Musiikkituottajat järjestävät yhdessä Poliittisten laulujen illan jo 10. kerran. Tänä kesänä Poliittisten laulujen ilta palaa juurilleen, kun Pelle Miljoona Acoustic Trio nousee Ravintola PK:n lauteille keskiviikkona 13. heinäkuuta.

Manifeston järjestämästä Poliittisten laulujen illasta on vuosien varrella muodostunut SuomiAreena-viikon puhutuimpia tapahtumia ja se on kerännyt tuvan täyteen joka kerta. Parin vuoden koronatauon jälkeen lauluiltaa päästään nyt juhlistamaan upeissa tunnelmissa tapahtuman viettäessä 10-vuotista juhlavuottaan. Luvassa on taattua menoa suomalaisen punk-liikkeen ja uuden aallon pioneerin Pelle Miljoonan yhtyeen esittäessä tunnetuimpia kappaleitaan. Jammailun ohessa vierailla on oiva mahdollisuus laulaa mukana, tavata tuttuja ja verkostoitua. Illan huipentaa perinteiseen tapaan Punatähdet ystävineen. Punatähtien ennennäkemätön show sisältää myös uusia biisejä, jotka on sävelletty juuri SuomiAreenaa silmällä pitäen.

– Poliittisten laulujen ilta on instituutio SuomiAreenalla. Pitkä matka on tultu Nuorisotalo Saikusta PK:hon ja joka vuosi olemme kehittäneet juhlakonseptia. Tänä vuonna haluamme ilmentää 10 vuoden historiaa ja tähän Pelle Miljoona iskee kuin tuhat volttia, sanoo Manifeston yhteiskuntasuhdepalveluista vastaava johtaja Ilari Marzano.

Poliittisten laulujen ilta järjestettiin SuomiAreenalla ensimmäistä kertaa vuonna 2012, ja nykyään sitä vietetään Ravintola Punaisessa Kukossa eli PK:ssa osoitteessa Itäpuisto 13, Pori. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin (K18). Tervetuloa paikan päälle keskiviikkona 13.7. klo 21 alkaen! Paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä suosittuun tapahtumaan on perinteisesti ollut jonoa ulos asti. Tarkempia tietoja tapahtumasta voi lukea täältä.

Porissa kesäisin järjestettävä SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2005. Suomi-areenan järjestävät MTV ja Porin kaupunki. Lisätietoja www.suomiareena.fi.

Kuva: Stupido Records

Lisätietoja:

Ilari Marzano

Johtaja, yhteiskuntasuhteet

+358 40 731 2336